Events

Za / Zo
11 / 12 Dec 

insta_post-kerst1_2x.jpg

OASE Kerstmarkt 

ZAT (12:00 - 17:00) en ZON (12:00-17:00)

Voor de gezelligste kerstmarkt van Europa hoef je dit jaar niet naar Düsseldorf (bron: de media)! Meer dan 50 makers/ondernemers/ ontwerpers staan verspreid over 2 dagen op deze nieuwe kerstmarkt en zorgen dat jij dit jaar helemaal verantwoord ten tonele kunt verschijnen. Pre-loved, upcycled, thrifted, circulaire, lokale gifts. Oohw ja, natuurlijk ook (kerst)muziek, kunstenaars en lekker eten. 

Entree: Gratis! // Groot deel = buiten = geen QR // Klein deel = binnen = wel QR // Tot dan!

OASE

Za
18 Dec

NRC-Geld-verdienen-met-restjes-BlueCity-dome.jpg

CHANGEZ SWAP FESTIVAL / RECYCLE KERST

12:00 - 17:00 

Ruilen was nog nooit zo leuk! Kom op zaterdag 18 december je pre-loved gifts en outfit scoren tijdens de grootste SWAP markt van Rotterdam. We ruilen kleding, kinderkleding, speelgoed en repareren en upcyclen jouw geliefde kledingstuk! Het grootste ruil-event van Rotterdam gaat plaatsvinden in het voormalige Tropicana zwembad aka De Dôme.

BLUECITY

Zo
19 dec 

start-writing.jpg

Mindfulness Walk 'n Write

09:30-11:30

Duurzaam leven, betekent ook duurzaam omgaan met jezelf en goed voor jezelf zorgen. In de drukke en donkere wintermaanden kan een beetje mindfulness geen kwaad! Op zondag 19 december organiseren Vink&Baan Mindfulness & schrijver Lianne Collignon een mindfulness wandeling met als thema mindful schrijven. De wandeling start om 9.30 uur in Het Park.

Naast het wandelen en mediteren in de natuur zal je door middel van een schrijfmeditatie geprikkeld worden je zintuigen aan te zetten en vanuit associatie te schrijven. Wie weet ontdek je wel een verborgen schrijftalent! De wandeling eindigt bij OASE om op te warmen met koffie en thee en het delen van de verhalen met elkaar. Tickets: €25 pp

OASE

xx dec 

seeds2.gif

Your event?

00:00-12:00

Looking forward to your event ideas!

OASE