Events

Ma
22 Nov

GV-Social-images-_Facebook + Insta Image post.png

Guiding Voices - Li An Phoa & Maarten van der Schaaf

20:00 - 21:30

De waterkwaliteit van onze rivieren loopt wereldwijd achteruit. Te voet legde Li An Phoa meer dan 15.000 kilometer af om aandacht te vragen voor hoe we het tij kunnen keren. Op 22 november zijn 𝗟𝗶 𝗔𝗻 𝗣𝗵𝗼𝗮 en 𝗠𝗮𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝗿 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗮𝗳 te gast tijdens Guiding Voices (voormalige Boek & Meester). Ze vertellen over hun boek 𝘋𝘳𝘪𝘯𝘬𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘳𝘪𝘷𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯, waarin de lezer op avontuur wordt genomen langs rivieren op vier verschillende continenten.

OASE

(Web) 20210917- Connectie Diner - 05726.jpeg

Bad vol klanken | Harp Ligconcert

19:00 - 20:30

Op 9 december vind het ligconcert plaats in OASE Rotterdam. In de industriële setting word je in een warme omgeving meegevoerd op de zachte klanken van de harp. Terwijl je op je matje ligt beleef je de muziek op een bijzondere manier.

 

Creëer een ontspannen moment voor jezelf onder begeleiding van de harp. De klanken laten je meevoeren en zorgen ervoor dat je uit je hoofd komt en met je hart en ziel geniet. De trillingen van de harp kunnen op verschillende plekken in je lijf binnenkomen.

OASE

Do
09 dec 

Za / Zo
11 / 12 Dec 

insta_post-kerst1_2x.jpg

OASE Kerstmarkt 

ZAT (12:00 - 18:00) en ZON (12:00-18:00)

Wat hebben we hier naar uitgekeken! Na het grote succes van de Botanische Markt kon deze natuurlijk niet uitblijven: De OASE Kerstmarkt. Waar je bijna alles vindt wat je in decembermaand nodig hebt: cadeaus, DIY kerstkaarten, vintage kerstballen, natuurwijnen, lokale delicatessen en niet te vergeten: een duurzaam boompje (ism BeterBoompje).

OASE

Za
18 Dec

NRC-Geld-verdienen-met-restjes-BlueCity-dome.jpg

SWAP FESTIVAL / RECYCLE KERST

12:00 - 17:00 

Ruilen was nog nooit zo leuk! Kom op zaterdag 18 december je pre-loved gifts en outfit scoren tijdens de grootste SWAP markt van Rotterdam. We ruilen kleding, kinderkleding, speelgoed en repareren en upcyclen jouw geliefde kledingstuk! Het grootste ruil-event van Rotterdam gaat plaatsvinden in het voormalige Tropicana zwembad aka De Dôme.

BLUECITY

Zo
19 dec 

start-writing.jpg

Mindfulness Walk 'n Write

09:30-11:30

Duurzaam leven, betekent ook duurzaam omgaan met jezelf en goed voor jezelf zorgen. In de drukke en donkere wintermaanden kan een beetje mindfulness geen kwaad! Op zondag 19 december organiseren Vink&Baan Mindfulness & schrijver Lianne Collignon een mindfulness wandeling met als thema mindful schrijven. De wandeling start om 9.30 uur in Het Park.

Naast het wandelen en mediteren in de natuur zal je door middel van een schrijfmeditatie geprikkeld worden je zintuigen aan te zetten en vanuit associatie te schrijven. Wie weet ontdek je wel een verborgen schrijftalent! De wandeling eindigt bij OASE om op te warmen met koffie en thee en het delen van de verhalen met elkaar. Tickets: €25 pp

OASE

xx dec 

seeds2.gif

Your event?

00:00-12:00

Looking forward to your event ideas!

OASE