top of page

Knip & plak hier alle secties die je wilt bewaren!!

Wil je graag een geveltuin, maar heb je niet de financiële middelen om er één aan te leggen? In samenwerking met de gemeente Rotterdam (Rotterdams WeerWoord) mogen we elke maand 25 geveltuinen weggeven.

Let op: de geveltuin heeft uiteraard onderhoud, wekelijks water en een beetje liefde nodig.

Vul hieronder jouw gegevens in en wie weet maak jij kans op de geveltuin! Elke 14 en laatste dag van de maand maken we de winnaars bekend.

blaadjes-04.png

MAAK KANS OP EEN GEVELTUIN!

blaadjes-04.png

We gaan vanaf Black Friday (26 november) crowdfunden!

We gaan vanaf Black Friday (26 november) crowdfunden!

We gaan vanaf Black Friday (26 november) crowdfunden!

Win een stoepboeket!

Om het NK Tegelwippen feestelijk af te trappen, mogen we 75 stoepboeketten weggeven in april. Zo laat je op subtiele wijze zien hoe je een versteende stoep kan omtoveren in een vrolijke plekje. En wie weet breng jij met het stoepboeket je buren in beweging om de buurt te vergroenen, je laat als het ware hiermee een stukje toekomst zien.

Heb jij een versteend plekje in je buurt waar je dit stoepboeket graag zou zien verschijnen? Vul dan het formulier in en wie weet komen we in april bij je langs! Hoe steniger de plek, hoe beter. Let er op dat je het boeketje wel af en toe wat liefde en water geeft. Dus liefst dichtbij je huis of op een route waar je vaak wandelt.

stoepboeket_WEB.jpg
bottom of page