top of page
Wall_orange_full2.png
Egelantier_compr.png

Ontwerpwedstrijd

title_white.png
daisy-yellow_border.png
In de Bloemen voor Bloemhof ontwerpwedstrijd gaan we op zoek naar creatief talent in de wijk. Van 1 t/m 30 september 2021 kun je jouw mooiste bloem ontwerpen. Hierbij maak je kans dat jouw ontwerp wordt uitgekozen voor één van de nieuwe muurschilderingen in Bloemhof!
kindertekeningen (5).JPG
kindertekeningen (13).JPG
kindertekeningen (19).JPG
kindertekeningen (3).JPG
kindertekeningen (18).JPG
kindertekeningen (9).JPG

Waarom deze
ontwerpwedstrijd?

Mensen worden blij van bloemen en creatief bezig zijn is altijd een goed idee! In 2018 en 2019 zijn er verschillende muurschilderingen gemaakt op het slooppand aan de Dahliastraat/Jasmijnstraat/Lange Hilleweg. Kunstenaars hebben input gebruikt van kindertekeningen van OBS Pantarijn, CBS De Sleutel en de Theresiaschool. Voor de ontwerpwedstrijd 2021 gooien we de poorten open en kan iedereen meedoen.

Bloemhof hoofdschildering.png
Narcis 1_compr.png
narcis2_compr.png
Narcis 1_compr.png
bobross.gif
narcis2_compr.png

Voor wie is deze ontwerpwedstrijd bedoeld?

De Bloemen voor Bloemhof ontwerpwedstrijd is voor iedereen. Jong en oud, creatief en minder creatief, digitale kunstenaars en papierliefhebbers. We dagen jou uit om je mooiste bloem te maken. Dit mag een bestaande bloem zijn of je laat je fantasie de vrije loop. Kies het materiaal of gereedschap dat het beste bij je past. Potlood, glitterstift, breinaald of iPad: your choice! 

Wat gebeurt er met de ontwerpen?

Een aantal ontworpen bloemen zal worden uitgekozen en verwerkt in muurschilderingen voor de wijk Bloemhof. De eerste muurschildering die gepland staat is de parkeergarage op het Oleanderplein. Nu nog een grijze muur, in de toekomst een vrolijke blikvanger! Daarnaast staan er vanaf 2022 meer muurschilderingen gepland in de wijk. Ook kun je denken aan een echt Bloemhof tapijt of behang. Let op dat de uitgekozen bloemen altijd zullen worden verwerkt in een collage. Net zoals in 2019 is gebeurd met kindertekeningen op de muurschildering van het Dahliablok.

bloemhof3.JPG
Oleander_compr.png

Waar kan je je ontwerp inleveren?

Dat kan online of offline. Je kunt jouw ontwerp inscannen of fotograferen en mailen naar ontwerp@bloemenvoorbloemhof.nl. Vergeet hierbij niet je naam, adres, email, telefoonnummer en titel van je bloem te vermelden. Je kunt je ontwerp ook inleveren bij Speeltuin de Klimroos, Mo's Speelwinkel, Blend Bloemhof en Huis van de Wijk Irene. 

Lever hier je ontwerp in!
Voeg ontwerp toe

Bedankt voor jouw deelname!

ontwerp-formulier

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Groenemorgen in samenwerking met de Gemeente Rotterdam.

Groenemorgen is de initiatiefnemer van de BvB muurschilderingen in 2018 en 2019 aan het Dahliablok en de Kamperfoeliestraat.

floweryeah.gif
logo.png
GemRdam_bloklogo_cmyk.png
bottom of page