top of page
_EMR7768_1.jpg

Wat

festival

Waar

Heemraadsplein, Rotterdam

Partners

Kornuit, Veganific,
Professor Grunschnabel

Mals Vegan Festival

konijn2.gif

Vegan eten voor konijnen? Dacht 't niet! In 2018 en 2019 organiseerden Groenemorgen en partners het MALS vegan food & music festival, een vegan foodtruck festival mét cultureel programma.

 

Naast de foodtrucks was er ook een vegan markt, workshops, live muziek & we organiseerden een vegan burger contest. Zo lieten we zien dat veganistisch eten uitstekend samen kan gaan met een aansprekend cultureel programma.

Asset 1@2x.png
Asset 3@2x.png
MALS vegan festival Rotterdam 2019
Video afspelen
avocado.png
vegan festival rotterdam - groenemorgen
radijs.png
_EMR7912_1.jpg
_EMR7768_1.jpg

Food

Er waren op beide edities rond de 30 foodtrucks, met onder andere Just Like Your Mom, Gare du Nord, Honkies vegan sushi, Tante Tofu en Dutch Vegan Bakery.

Mals_LisaElean-60-2.jpg

Shopping

Al dat eten maakt natuurlijk shopperig, daarom hadden we de leukste vegan ondernemers uitgenodigd om in Rotterdam te komen staan.

 

Het was een toffe mix van vintage, vegan verzorgingsproducten, kleding, gebruiksvoorwerpen & goede doelen. 

Mals_LisaElean-67-2.jpg
Mals_LisaElean-68-2.jpg
_EMR7887_1.jpg
_EMR8018_1.jpg

Cultureel programma

Vegan eten is leuk, maar je moet er wel wat vermaak bij hebben. Vrijdag nodigden we de Kaapverdiaanse gemeenschap uit: er is nog nooit zoveel gedanst op een vegan festival!

 

Zaterdag gingen we meer de diepte in, met wildpluk wandelingen, lezingen over plastic pollution en een workshop van de Verborgen Impact en er werd vegan gespeeddate (in samenwerking met Veganific).

Mals_LisaElean-108-2.jpg
Mals_LisaElean-28-2.jpg
Mals_LisaElean-35-2.jpg

Op zondag hadden we een bijzonder programma-onderdeel. The Dedicated Thousand kwam vegan tattoos zetten. Binnen no-time zat de agenda vol en zijn er 15 bezoekers op de tattoo tafel gaan liggen.

giphy1.gif

IN DE MEDIA