top of page
vrijheidsmaaltijdsoep2.jpg

Wat

festival/campagne

 

Waar

Amsterdam/Rotterdam/

online

 

Partners

Milieudefensie / Triodos Bank / Pollinators

Vrijheids-maaltijdsoep

All Videos
Nu bekijken

Met het Dus Wat Gaan Wij Doen Festival willen we onze generatie (25 – 35 jaar) stimuleren om, binnen ieders eigen omgeving, veranderaar te worden. Niet alleen door wat minder vlees te eten of korter te douchen, maar door je talent in te zetten. Niet met het opgeheven vingertje, maar met open armen en een let’s go mentaliteit.

Het festival draait om (samen) aan de slag gaan, horen van anderen hoe zij al bezig zijn én mensen ontmoeten die dat (met jou) willen. Van instap tot ingewikkeld, van handen uit de mouwen tot geïnspireerd worden door te luisteren, van individuele verandering tot collectieve actie.

Dus wat gaan wij doen? We inspireren bezoekers met een creatief programma. Pioniers pitchen hoe zij ooit zijn begonnen, professoren leggen uit hoe het eigenlijk zit. Er zijn expedities langs duurzame ondernemers, een human library, een winkel met duurzame producten, expo met nieuwe innovaties, impact dating, lekkere koffie, koude biertjes, muziek en een heleboel enthousiaste mensen.

Dat deden we al in Mei 2017 èn 2018 met het festival ‘Make the world great again’ op de Ceuvel in Amsterdam, met 900 bezoekers per editie en 40+ partners. We zagen dat de boodschap aan kwam, MTWGA werd ook online een grote hit. In Rotterdam was begin 2019 de allereerste ‘Dus Wat Gaan Wij Doen?’ editie met ruim 750 bezoekers en een multi-mediale campagne. Je kon hier overstappen van bank, energieleverancier en een aandeel in Shell kopen.

IN DE MEDIA

ANDERE PROJECTEN