OVER ONS

Groenemorgen werkt aan de groene stad van morgen. Berend van Zanten en Raymond Landegent bouwen middels projecten en evenementen aan een groene, sociale stad. Zij leerden elkaar kennen in de Rotterdamse cultuursector en vonden elkaar in een kritische blik jegens de hedendaagse consumptiemaatschappij. Moet dat nou allemaal zo? Kan dat nou niet anders?

Vanaf 2017 zijn we in toenemende mate gaan samenwerken. In projecten (Happy Streets, Bankjescollectief), evenementen (Dus Wat Gaan Wij Doen Festival, MALS vegan festival), inspiratie-avonden (PechaKucha Rotterdam) en zelfs in een eigen duurzaam warenhuis (OASE).

‘Duurzaamheid is leuk, maar je moet er wel wat te drinken bij hebben’ is ons bedrijfsmotto. Serieuze thema’s maar dan jong & fris gebracht. In al onze evenementen en producties denken we altijd aan Mari Kondo: does it spark joy? En ja, meestal doet het dat wel.

Verbinden, daar houden we ook van. De Kaapverdiaanse avond tijdens het MALS Vegan Festival: goud en precies waar we voor staan. Veganisme is leuk, maar een Kaapverdiaans muziekje maakt het nog net even wat leuker.

Bel ons voor al je vragen op het snijvlak van duurzaamheid, events, culturele programmering en creativiteit.

foto 15.JPG

RAYMOND LANDEGENT

foto 14.JPG

BEREND VAN ZANTEN

  • Facebook
  • Instagram

Groenemorgen

Werkt aan de groene stad van morgen

Delftseplein 36, 3013 AA Rotterdam

goedemorgen@groenemorgen.org

3b. .png